Pasty proteinowe
Ciasta w postaci gotowej do użycia, sporządzone na bazie
mÄ…czki kazeinowej, glutenu pszenicznego i albuminy.
Pasty Krokant!
Od tradycyjnych past różnią się tym, że zawierają tzw. krokanty
(z francuskiego crocants = posypki cukierniczne).

Z pasty uformować bryłkę wybranej wielkości i nałożyć na haczyk.
W tym wypadku są to atrakcyjne dla ryb drobiny orzechów,
konopi, siemienia lnianego itp. W wodzie uwalniajÄ… siÄ™ one,
wywołując dodatkowy efekt wabiący.
Opakowania - 70 g.
Oba rodzaje past w dziesięciu wersjach aromatowych:
mÄ…czki kazeinowej, glutenu pszenicznego i albuminy.
Pasty Krokant!
Od tradycyjnych past różnią się tym, że zawierają tzw. krokanty
(z francuskiego crocants = posypki cukierniczne).

Z pasty uformować bryłkę wybranej wielkości i nałożyć na haczyk.
W tym wypadku są to atrakcyjne dla ryb drobiny orzechów,
konopi, siemienia lnianego itp. W wodzie uwalniajÄ… siÄ™ one,
wywołując dodatkowy efekt wabiący.
Opakowania - 70 g.
Oba rodzaje past w dziesięciu wersjach aromatowych:
- Anyż,
- Czosnek,
- Leszcz,
- Miód,
- Ochotka,
- Truskawka,
- Wanilia,
- Konopie,
- Tutti Frutti (owocowy),
- Insekt NOWOŚĆ !!!.