Pasty proteinowe - Zakład Produkcji Zanęt Wędkarskich "STIL" Michał Leśniowolski

Pasty proteinowe

Ciasta w postaci gotowej do użycia, sporządzone na bazie
mączki kazeinowej, glutenu pszenicznego i albuminy.

Pasty Krokant!

Od tradycyjnych past różnią się tym, że zawierają tzw. krokanty
(z francuskiego crocants = posypki cukierniczne).



Z pasty uformować bryłkę wybranej wielkości i nałożyć na haczyk.

W tym wypadku są to atrakcyjne dla ryb drobiny orzechów,
konopi, siemienia lnianego itp. W wodzie uwalniają się one,
wywołując dodatkowy efekt wabiący.

Opakowania - 70 g.

Oba rodzaje past w siedmiu wersjach aromatowych:

  • Anyż,
  • Czosnek,
  • Leszcz,
  • Miód,
  • Ochotka,
  • Truskawka,
  • Wanilia.

  • Pasta proteinowa

    Pasta proteinowa

  • Anyż

    Anyż

  • Czosnek

    Czosnek

  • Leszcz

    Leszcz

  • Miód

    Miód

  • Ochotka

    Ochotka

  • Truskawka

    Truskawka

  • Wanilia

    Wanilia

  • Pasta Krokant !!!

    Pasta Krokant !!!